DIGO Debiteurenbewaking B.V.
Minderbroederssingel 40
Postbus 17
6040 AA Roermond
tel. 0475 - 330568
fax. 0475 - 338282

“Debiteurenbewaking is geen onzin”, is het motto van Digo Debiteurenbewaking B.V., een dochteronderneming van Tijssen & Saes Advocaten en Belastingadviseurs te Roermond.

Digo Debiteurenbewaking B.V. houdt zich bezig met:

  • Incasso
  • Debiteurenbewaking
  • Beheer onroerende zaken
  • Zakelijke dienstverlening
  • Buitengerechtelijke schuldsanering

Helaas blijven rekeningen te lang en te vaak onbetaald. Een onbetaalde factuur is extra vervelend, omdat u als ondernemer ook nog eens zelf actie moet ondernemen. Terwijl u misschien niet precies weet hoe u dit het beste aan kan pakken.
Digo Debiteurenbewaking B.V. voorziet in de behoefte aan laagdrempelige en goedkope dienstverlening op het gebied van incasso en debiteurenbewaking.
Mocht een incassotraject desondanks tot een procedure leiden, dan is procesbijstand door de deskundige advocaten van Tijssen en Saes advocaten binnen handbereik.

Heeft u klanten die niet betalen, steeds met een nieuwe smoes hun betaling uitstellen, of maar gedeeltelijk betalen? Digo Debiteurenbewaking B.V. biedt laagdrempelige en goedkope dienstverlening op het gebied van incasso en debiteuren-bewaking.

Heeft u panden in de verhuur en wilt u de incasso van de huurpenningen, het onderhoud en/of  de contracten uitbesteden? Neem dan contact op met Digo Debiteurenbewaking B.V. voor correcte afhandeling en tijdige huurbetaling.
 
Wilt u begeleiding bij uw financiering, een zakelijk advies, of deskundige hulp bij uw contracten? Neem dan contact op met  Digo Debiteurenbewaking B.V.

Verkeert u in betalingsproblemen en wilt u een faillissement of gerechtelijke schuldsanering voorkomen?  Digo Debiteurenbewaking B.V. kan u bijstaan bij het onderhandelen met crediteuren ter verkrijging van een buitengerechtelijke schuldsanering.